GORDIJNEN -OVERGORDIJNEN - RAAMDECORATIE - BINNENZONWERING

Onderhoudsvriendelijk linoleum

Ga voor puur natuur en kies voor het natuurproduct linoleum wanneer u uw interieur wilt afwerken of het een nieuwe look wilt geven. Voor het plaatsen van mooie vloeren in linoleum in Hasselt is er maar één referentie: Decosign Decoratie. Met 30 jaar ervaring in de branche is deze decoratiespecialist niet alleen uw beste leverancier voor linoleum, maar ook uw beste adviseur.

Verschillende uitvoeringen, één duurzaam resultaat

Linoleum is gemaakt van verschillende natuurproducten waaronder lijnolie, houtmeel, kalksteen, jute en hars. Door deze unieke samenstelling krijgt uw linoleumvloer een bijzondere uitstraling, die niet te evenaren is door andere vloerbedekking. Uw interieur oogt charmant, comfortabel en stijlvol. Dankzij de natuurelementen is uw linoleumvloer bovendien uiterst duurzaam en aangenaam in gebruik en heeft ze indrukwekkende kleurschakeringen.

Levering en plaatsing

Bij Decosign Decoratie in Hasselt vindt u mooie linoleumvloeren in verschillende uitvoeringen. Waar u ook voor kiest, deze vloer leent zich perfect tot een makkelijke plaatsing en hoogwaardige afwerking, zodat uw interieur er tip-en-top uitziet. Kies daarom voor linoleum en laat u gerust uitgebreid informeren alvorens u uw keuze maakt. Dit zijn alvast enkele voorbeelden van mogelijke uitvoeringen voor uw linoleumvloer:

  • Banen
  • Tegels
  • Clicksysteem (Marmoleum)