GORDIJNEN -OVERGORDIJNEN - RAAMDECORATIE - BINNENZONWERING

Ruim aanbod kamerbreed tapijt op maat

Zowel voor los tapijt als voor kamerbreed tapijt in Hasselt kunt u terecht bij Decosign Decoratie. Tapijt is een item dat haast niet weg te denken valt bij een verzorgd en mooi interieur. En omdat tapijt in nagenoeg oneindig veel kleuren, maten en uitvoeringen bestaat, leent het zich perfect in zowel klassieke als moderne wooninrichtingen.

Mooi tapijt met of zonder boord

Welk soort tapijt u ook in gedachten heeft, Decosign Decoratie in Hasselt heeft vast wel een geslaagde oplossing voor u. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit standaard tapijten met vaste maten, maar u kunt ook een mooi tapijt op maat laten maken, al dan niet met boord. Zo past uw nieuw tapijt perfect in uw woon- of leefkamer en is het noch te klein, noch te groot.

Topmerken voor tapijten

Zoals de rest van het aanbod binnenhuisafwerking en -inrichting, kiest Decosign Decoratie ook voor het aanbod tapijten voor kwalitatieve merken die bekend staan om hun duurzaamheid en hun hoge graad van afwerking. Langharig, kortharig, sober of fel gekleurd… voor elke vraag is er wel een tapijt mogelijk. Inspireer uzelf alvast met het aanbod van volgende leveranciers: