Celebrating 30 Years !

Kwaliteitsverf voor elk interieur

Decosign Decoratie is verdeler van heel wat kwalitatieve verfmerken, maar heeft ook een eigen huismerk verf. In Hasselt en omstreken hebben al heel wat particulieren en professionals gebruik gemaakt van het uitstekend gamma verfproducten, met indrukwekkende realisaties tot gevolg. Wilt u uw interieur ook tot in de puntjes stylen? Kies dan voor uw binnenhuisinrichting voor de producten van Decosign Decoratie in Hasselt.

Oneindig veel kleuren

Dankzij het ruim aanbod kwaliteitsverven en het eigen huismerk verf, heeft Decosign Decoratie in Hasselt een unieke waaier aan mogelijkheden om uw interieur net van diè kleur te voorzien waar u zo naarstig naar op zoek bent. Haal wat inspiratie uit de mooie voorbeelden van realisaties, of maak kenbaar aan Decosign Decoratie waar u naar op zoek bent op vlak van verf, behangwerken, raamdecoratie en vloerbekleding en u ontvangt weldra deskundig advies.

Handige webshop voor verf

Omdat Decosign Decoratie helemaal mee is met de tijd, kunt u al uw verfproducten ook aankopen via de webshop. Hier vindt u alle artikelen van de merken Sigma en Histor, Sikkens en Herbol, Trimetal en natuurlijk ook het eigen huismerk. Heeft u vragen, wenst u meer informatie of ontvangt u graag een offerte voor uw verfwerken? Laat dan gerust een bericht na via het contactformulier.